TOP

Invitation til to temadage om kvalitetsarbejdet på vores uddannelser i Uddannelsesbenchmark

Godt nytår!

I Uddannelsesbenchmark starter vi året med at invitere til to temadage om kvalitetsarbejdet på vores uddannelser:

  • På det gymnasiale område onsdag den 30. januar 2019 kl. 9.30 – 15.00 på Rosborg Gymnasium i Vejle: Videre fra SIP 4 gennem brug af nye data i kvalitetsarbejdet på gymnasieområdet. Invitationen kan hentes her.
  • På erhvervsuddannelsesområdet (i samarbejde med ESB-netværket) onsdag den 6. februar 2019 kl. 9.30 – 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles skolehjem & kursuscenter i Odense: Brug af data i kvalitetsarbejdet på erhvervsskoler. Invitationen kan hentes her.

De vedhæftede invitationer indeholder uddybende information om praktiske forhold og arrangementernes form og indhold.

Vel mødt!

Jan Christensen – Formand for Uddannelsesbenchmark

TOP

Comments are closed.