TOP

Invitation til to temadage om kvalitetsarbejdet på vores uddannelser i Uddannelsesbenchmark

Godt nytår!

I Uddannelsesbenchmark starter vi året med at invitere til to temadage om kvalitetsarbejdet på vores uddannelser:

  • På det gymnasiale område onsdag den 30. januar 2019 kl. 9.30 – 15.00 på Rosborg Gymnasium i Vejle: Videre fra SIP 4 gennem brug af nye data i kvalitetsarbejdet på gymnasieområdet. Invitationen kan hentes her.
  • På erhvervsuddannelsesområdet (i samarbejde med ESB-netværket) onsdag den 6. februar 2019 kl. 9.30 – 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles skolehjem & kursuscenter i Odense: Brug af data i kvalitetsarbejdet på erhvervsskoler. Invitationen kan hentes her.

De vedhæftede invitationer indeholder uddybende information om praktiske forhold og arrangementernes form og indhold.

Vel mødt!

Jan Christensen – Formand for Uddannelsesbenchmark

TOP

Nyhedsbrev, den 29. April 2016

Vedhæftet:

2016-04-29_Uddannelsesbenchmark_Nyhedsbrev

TOP

Nyhedsbrev, den 9. september 2014

Vedhæftet:

2014-09-09_Uddannelsesbenchmark_Nyhedsbrev

TOP

Årets kvalitetsskole 2012

Netværksarbejde og identifikation af god praksis giver inspiration til udviklingen af kvalitet på ungdomsuddannelsesområdet

Prisuddeling

ÅRETS KVALITETSSKOLE 2012 uddeles i 2 kategorier af Uddannelsesbenchmark.dk. New Balance Goedkoop Følgende skoler modtager nu prisen:

Gymnasiale uddannelser: Rosborg Gymnasium, Vejle

Erhvervsuddannelser: Frederikshavn Handelsskoles, hg-afdeling

 

Kriterierne for at vinde prisen i 2012 er:

· God praksis og Benchmarking: at skolen som helhed og på centrale områder inden for undervisning og socialt miljø har opnået gode resultater i elevtrivselsundersøgelsen 2011, der placerer skolen blandt de bedste i Uddannelsesbenchmark.dk.

· Intern kvalitetsudvikling: at skolen i forhold til sine resultater for 2010 kan notere fremgang på centrale punkter.

· Målrettet indsats og systematik: at skolen vedholdende arbejder systematisk for en bedre skole med udgangspunkt i de trivselsresultater, skolen opnå.

· Åbenhed og benchlearning: at skolen udviser åbenhed om sit kvalitetsarbejde, herunder dokumenterer resultater og fremgangsmåder på skolens hjemmeside, og at skolen stiller sine resultater og erfaringer til rådighed for andre skoler i et benchlearningsamarbejde.

 

Uddannelsesbenchmark.dk er et kvalitetssamarbejde på tværs af ungdomsuddannelser i hele Danmark, som siden 1999 har arbejdet systematisk med at forbedre kvaliteten på skolerne gennem fælles trivselsundersøgelser. Nike Air Max Shoes UK Hovedparten udgøres af handelsskolernes hg- og hhx-afdelinger, men netværket dækker også en række gymnasier og andre dele af erhvervsuddannelsesområdet. Nike Roshe Run Heren Mere end 45 skoler er med, repræsenterende langt over 100 uddannelsesafdelinger, og vi får derfor meget ud af at sammenligne undervisningsmiljøet hos hinanden og inspirerer hinanden gennem identifikation og udbredelse af god praksis.

Med hver af priserne medfølger en plakette samt 5.000 kr. Kånken Laptop 15 til elevarbejde. Nike Air Max 2016 Dames Priserne er sponsoreret af Aspekt R&D, som er netværkets leverandør af analyseværktøjer.

Kontaktinformation

Uddannelsesbenchmark.dk

Hjemmeside: http://www.uddannelsesbenchmark.dk / Formand: Jan Christensen, Niels Brock, jch@brock.dk, 23214527

Hg på Frederikshavn Handelsskole

Skolens hjemmeside: http://www.fhavnhs.dk/hg.asp

Administrationschef Bent Ole Madsen, bo@fhavnhs.dk, 96205516

Uddannelseschef for hg Brian Andersson, b@fhavnhs.dk, 96205566 / 28960127

 

Rosborg Gymnasium

Skolens hjemmeside: http://rosborg-gym.dk/

Uddannelsesleder Jette Nørgaard jn@rosborg-gym.dk , 27771416

Uddannelsesleder Else Holme Behnk eb@rosborg-gym.dk , 27771310

 

Aspekt R&D A/S: Adm.

TOP

Benchlearningdag den 10. januar 2012 i Vejle

Tiden til at gøre status og se fremad falder godt sammen med modtagelsen af data fra elevtrivselsundersøgelserne. Goedkoop Nike Air Max Især med dette udgangspunkt arbejder vi jo i Uddannelsesbenchmark.dk systematisk på at inspirere hinanden til at forbedre kvalitetsudviklingen på vores uddannelser, og i den forbindelse har vi som bekendt inviteret alle medlemmer til årets benchlearningdag i Vejle den 10. nike air max 90 femme januar, hvor man stadig kan nå at tilmelde sig, hvis man ikke har gjort det i forvejen.

Lis Schapiro har efter tre år som formand for netværket valgt at trække sig fra posten – dels på grund af arbejdsbyrden – dels fordi, det er mere hensigtsmæssigt, at det er en repræsentant fra ungdomsuddannelsesområdet, der tegner profilen for netværket. nike air max goedkoop Forretningsudvalget har derfor her ved årsskiftet konstitueret sig med Jan Christensen som ny formand, og Lis fortsætter med at sidde som menigt medlem i forretningsudvalget.

På benchlearningdagen i Vejle vil vi selvfølgelig benytte lejligheden til at sige tak til Lis for hendes store indsats som formand for netværket. air max 90 pas cher Desuden vil Laurits Rasmussen fra Aspekt R&D give et oplæg om, hvad data fra den netop gennemførte trivselsundersøgelse viser om henholdsvis det gode skolemiljø, udfordringer til eleverne og fastholdelse, vi efterfølgende skal arbejde med i 3 workshops. nike air max 1 pas cher Laurits vil blandt andet komme ind på, hvordan data omkring de tre temaer hænger sammen med de andre variable i undersøgelsen – dels på landsplan – dels på de skoler som vi fremhæver som god praksis i oversigten her:

Workshop 1: Det gode skolemiljø (Tovholder: Torben Friis Lassen)
· IBC Aabenraa – Mette Andersen

· Rødkilde Gymnasium – Jørgen Lassen

· Munkensdam Gymnasium – Jørn Andersen og Benjamin van Maarschalkerweerd

Workshop 2: Udfordringer til eleverne (Tovholder: Claus Junge)
· Niels Brock Klareboderne – Nina Larsen

· Repræsentanter fra Skanderborg-Odder Center for Uddannelse – HF

Workshop 3: Fastholdelse (Tovholder: Jan Christensen)
· Roskilde Handelsskole – Ulla Sørensen og Dorthe Schoubye

· Haderslev Handelsskole – Britta Veje

Efter frokost vil vi præsentere et idekatalog til arbejdet i de lokale netværk, og det tegner i det hele taget til at blive en spændende dag i Vejle.

Medlemsskolerne i Uddannelsesbencmark.dk bør i øvrigt sætte et kryds i kalenderen den 18.

TOP